پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز یکشنبه ، 1404/01/31

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه بویر احمد، گفت: شعار هفته جهانی تغذیه با شیر مادر در سال 1399یا 2020به تأثیر تغذیه شیرخواران بر تغییرات آب و هوایی و محیط زیست و هم چنین ضرورت حفظ، ترویج و حمایت از تغذیه با شیر مادر در راستای سلامت کره خاکی و ساکنان آن می پردازد.


معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه بویر احمد، گفت: شعار هفته جهانی تغذیه با شیر مادر در سال 1399یا 2020به تأثیر تغذیه شیرخواران بر تغییرات آب و هوایی و محیط زیست و هم چنین ضرورت حفظ، ترویج و حمایت از تغذیه با شیر مادر در راستای سلامت کره خاکی و ساکنان آن می پردازد.


به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر محمد مهدی بانشی افزود: موضوع شعار در ارتباط با بخش 3 اهداف توسعه پایدار 1420 تنظیم شده است که ارتباط بین تغذیه با شیر مادر و تغییرات آب و هوایی و محیط زیست را برجسته می کند. رویکرد WABA(سازمان اتحاد جهانی اقدام برای شیردهی) پرداختن به زنجیره ای از همکاری بین بخشی و در سطوح مختلف است تا با گروه هایی که در زمینه مسائل زیست محیطی کار می کنند به هدف مشترکی دست یابند.


وی تصریح کرد: باید همگی با هم بر ارتباط بین تغذیه با شیر مادر و محیط زیست تأکید کنیم، تغذیه با شیر مادر نمونه بارزی از ارتباط عمیق بین سلامت انسان و اکوسیستم های طبیعت است.


سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، تاکید کرد: تغذیه با شیر مادر، غذای تجدید پذیر طبیعی و از نظر محیط زیست ایمن و سبز است زیرا بدون آلودگی، تولید زباله و نیاز به بسته بندی تولید شده و در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد.


وی یادآور شد: تغذیه مصنوعی ردپای قابل توجه زیست محیطی را به همراه دارد که منجر به کاهش منابع طبیعی تخریب محیط زیست و انتشار گازهای گلخانه ای می شود، که باعث گرم شدن زمین و تغییرات آب و هوایی می شود.


دکتر بانشی در پایان اضافه کرد: حفظ ترویج و حمایت از تغذیه با شیرمادر در رفع بی عدالتی های مسیر توسعه پایدار نقش بسزایی دارد.